Alex en zijn huidige vriendin?!

Toen Erin aanspoelde op het strand van Ex On The Beach had Alex Maas nooit voor mogelijk kunnen houden dat de liefde met zijn ex-liefje weer helemaal zou opbloeien. Toch is dat wat er gebeurd is tijdens de opnames voor het MTV-programma. “We hebben besloten om er weer volledig voor te gaan”, laat Alex aan RTL Boulevard weten.

Via Instagram delen Erin en Alex een romantisch kiekje. Op de foto is te zien hoe Erin in de armen springt van haar gespierde liefje. “Ex On The Beach afgesloten, op naar een mooie toekomst”, schrijft de knappe brunette bij het zomerse plaatje.

Alex Maas bevestigt aan RTL Boulevard dat hij inderdaad weer samen is met Erin. “Ik ken haar al twee jaar. Ik had nog wat wilde haren die ik eerst moest verliezen, maar we hebben besloten om er weer volledig voor te gaan en de volgende stap te gaan maken. Erin en ik zijn nu officieel weer samen. We zijn heel gelukkig met elkaar.”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *